Visualització de contingut web

Prevención

Val més previndre que lamentar. Amb esta afirmació "òbvia", assenyalem la necessitat d'elaborar estratègies preventives que permeten actuar sobre les causes que generen la violència contra les dones, i que necessàriament aniran encaminades al treball i educació en la igualtat i cap a la generació d'una cultura que utilitze la Resolució de conflictes de forma pacífica.

L'origen social i cultural de la violència de gènere, així com la seua dependència dels processos de socialització és el que explica la necessitat d'una acció preventiva amb xiquets/as i jóvens per a eradicar-la. L'objectiu bàsic és poder introduir modificacions en la socialització de gènere.

En la part esquerra d'esta pàgina encontaréis materials elaborats que facilitaran i contribuiran a la implementació d'accions formatives i preventives per a avançar cap a una societat igualitària i lliure de la violència de gènere.

S'han creat dos apps per a dispositius mòbils i tablets, que busquen ajudar tant les famílies com a les pròpies jóvens en la prevenció, detecció i actuació enfront de la violència masclista.